ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 12:44

Δούρειος Ίππος προ των Πυλών…(Κραυγή Στρατηγού!)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τάλανες Έλληνες,

Τώρα που ένα ακόμη επεισόδιο της γνωστής σαπουνόπερας ‘’εκλογές’’ έλαβε τέλος. Τώρα που το ξενόδουλο σύστημα των ‘’ευρωπαϊστών’’ διασώθηκε, τώρα που η αριστερή θολοκουλτούρα πρώτευσε,  τώρα που οι εθνικιστές δυνάμωσαν, τώρα που οι ανεξάρτητοι αποδυναμώθηκαν, τώρα που τα 40-τόσα (!) κόμματα και κομματίδια  έδωσαν τη δυνατότητα σε αμιγές μουσουλμανικό κόμμα να έρθει πρώτο στη Ροδόπη και στην Ξάνθη.

Τώρα που τα πολιτικά ζόμπι ξαναβγήκαν από τις υγρές κρυψώνες τους και κελαϊδούν στα ζεστά τηλεοπτικά παράθυρα. Τώρα που ο απόλυτος φαρισαϊσμός των ΜΜΕ αγγίζει το απόγειό του.
Τώρα που οι προστάτες (με ξένα λεφτά) της αλλοεθνούς κουλτούρας του αυτομαστιγώματος και του λιθοβολισμού, καθώς και οι θλιβεροί θιασώτες της ξενολατρείας διαφεντεύουν και πάλι τις πανάρχαιες ιερές πρωτεύουσες του Ελληνισμού.

Τώρα που υπερισχύουν οι εγκληματικά πολύχρωμες ιδεοληψίες του τύπου ‘’είμαστε όλοι μετανάστες’’ ή ‘’δώστε τώρα την ελληνική ιθαγένεια στα κακόμοιρα παιδιά των δύστυχων μεταναστών’’.
Τώρα που όλοι σχεδόν μαζί είναι έτοιμοι να θυσιάσουν για τη νίκη τους, στο βωμό της οικονομίας των δανειστών και του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού της νέας παγκόσμιας τάξης, την εθνική μας ταυτότητα, αυτό δηλαδή που αιώνες προσπαθούν οι εχθροί του ελληνισμού να πετύχουν, αλλά δεν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία.
Τώρα ετοιμασθείτε!

Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε τον Δούρειο Ίππο που όμορφο όσο ποτέ θα σας στείλουν οι σύμμαχοι της ‘’ενωμένης Ευρώπης’’ διαμέσου των εδώ εκπροσώπων τους. Στο μέτωπό του πινακίδα με γράμματα Ελληνικά και Αγγλικά και Γερμανικά: Ευρωπαϊκός

Ουμανισμός! Περιεχόμενό του, όχι πολεμιστές (εξάλλου δεν έχουν τέτοια ανάγκη, από καιρό έχουμε απόλυτα παραδοθεί), αλλά ένα βαρύ ντοκουμέντο: Το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο!
Εμπρός λοιπόν!

Γκρεμείστε τα εθνικά σας τείχη για να μπάσετε μέσα το ωραίο δώρο. Υποστηρίξτε το κατάπτυστο αυτό κείμενο! Και μόλις ψηφιστεί νοιώστε υπερήφανοι για τα ‘’δημοκρατικά’’ σας αισθήματα.
Νοιώστε ικανοποιημένοι που σύντομα, εν μια νυκτί, θα έχετε άλλο ένα εκατομμύριο ‘’έλληνες’’ στη χώρα σας! Δεν νομίζω να σας πειράζει που αυτοί δεν θα έχουν με σας καμία κοινή καταγωγή, κοινή θρησκεία, κοινή ιστορία, κοινή πολιτιστική κληρονομιά, κοινά ιδεώδη, κοινά εθνικά χρώματα… Αρκεί που έδρασαν και πάλι τα ευαίσθητα ελληνορθόδοξα αισθήματά σας, ακούγοντας τα κλάματα των κροκοδείλων των τηλεοπτικών παραθύρων που σας καθηλώνουν καθημερινά με τις ώρες στον όμορφο καναπέ σας (τι καλά που νοιώθετε μακριά από τη δυστυχία αυτών των κακόμοιρων)!

Νοιώστε υπερήφανοι που υπακούσατε στα κελεύσματα αυτών που καθημερινά κατηγορείτε ότι έχουν έρθει στη χώρα μας και υποχρεώνουν τους αδύναμους πολιτικούς μας να πουλάνε ότι πολύτιμο έχουμε, να αποδομούν κάθε πυλώνα ισχύος, να παίρνουν απίστευτα μέτρα και να μας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις.

Στρουθοκαμηλίστε! Αρκεί που εσείς εκτελέσατε το ‘’ανθρωπιστικό’’ σας καθήκον, ως πιστοί ακόλουθοι του ευρωπαϊκού ανθρωπισμού. Του ψευδεπίγραφου αυτού ανθρωπισμού, ο οποίος ενώ δήθεν νοιάζεται για τους δυστυχείς λαθρομετανάστες που γέμισαν τη χώρα μας, δεν τους δέχεται στη βόρεια Ευρώπη, και επιπλέον δεν δίνει δεκάρα για τους έλληνες που φτωχοποιήθηκαν και ψάχνουν στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό, για τα εκατομμύρια ανέργους, για τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που αυτοκτονούν καθημερινά, για την συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή της βόρειας Κύπρου και τις καθημερινές προκλητικές ενέργειες από την Τουρκία, για τις απειλές και διεκδικήσεις από τους κάθε λογής βόρειους δήθεν συμμάχους που λιγουρεύονται τα ιερά χώματά μας.

Και σεις ιερείς της ορθοδοξίας μας ετοιμασθείτε. Ετοιμασθείτε να δείτε να τρεμοσβήνουν τα πολυκάνδηλα όλα της λατρείας. Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε παντού το άδειο, το κρύο της αθεΐας. Ετοιμαστείτε, γιατί μπορεί να δείτε τους μιναρέδες να επισκιάζουν τα καμπαναριά σας!

Είναι να απορεί κανείς. Πού θα μας φτάσουν οι αλυσοδεμένοι πολιτικοί ταγοί μας; Πόσο ακόμη θα αποδομήσουν κάθε τι το ελληνικό και ορθόδοξο τα χειραγωγημένα ΜΜΕ; Μήπως θα πρέπει να μην σηκώνουμε ελληνικές σημαίες, γιατί μπορεί να χαρακτηρισθούμε ως ‘’ακροδεξιοί’’ ή ‘’φασίστες’’; Μήπως δεν πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας, γιατί μπορεί να μας πουν ‘’προκλητικούς ’’ και ‘’οπισθοδρομικούς’’ και ‘’αναχρονιστικούς’’;
Δυστυχώς, είναι  οι προσπάθειές μας σαν των Τρώων. Οι οιωνοί κι αυτοί δυσμενείς. Δεν ξέρω και δεν θέλω να πιστέψω ότι η πτώση μας θα είναι βεβαία. Πάντως, στα τείχη επάνω ακούγεται ο θρήνος. Μόνη μας ελπίδα η ρήση του Έκτορα, ως απάντηση στο κακό σημάδι: ‘’Είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης’’!

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης                                       

Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

ΠΗΓΗ: volcanotimes.com

Διαβάστηκε 1120 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος