ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 12:06

Εάν ακόμα δεν έχετε καταλάβει γιατί έγινε η εισβολή στο Αφγανιστάν, γιατί ο Σόρος αγόρασε την τράπεζα της Κολομβίας κλπ, δείτε τον πίνακα...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα προηγούμενα και τα επόμενα χρόνια, οι Ταλιμπάν μπορούσαν ανενόχλητοι να δέρνουν γυναίκες, να σφάζουν παιδιά, να κάνουν ότι όργια ήθελαν στο όνομα του Αλλάχ. Ένα πράγμα δεν έπρεπε να κάνουν: Να πειράξουν τον κινητήριο μοχλό της μαύρης οικονομίας που συντηρεί κυβερνήσεις, κόμματα και ΜΜ”Ε” της Δύσης μαζί με το δουλεμπόριο: Να σταματήσουν την καλλιέργεια της Ηρωΐνης.

Με το που το τόλμησαν, είχαμε επέμβαση του ΝΑΤΟ. Το θεωρείτε σενάριο συνωμοσίας; Αλήθεια, που πάνε τόσα δις μαύρου χρήματος επί δεκαετίες; Γιατί…
όλες οι χώρες του “δρόμου της πρέζας” είναι στο απυρόβλητο; Πακιστάν, Τουρκία κλπ;

Η επέμβαση λοιπόν προστάτεψε το ευγενές αυτό σπορ των τοκογλύφων εξασφαλίζοντας παράλληλα γεωμετρική αύξηση στους επιχειρηματίες του δουλεμπορίου. Όπως ο Σόρος.
Όπως στην Συρία. Ο Σόρος χρηματοδότησε τους “επαναστατες” μαχαιροβγάλτες που του εξασφάλισαν εκατομμύρια πελάτες για την ασχολία του. Την ίδια στιγμή, άνοιγε “κέντρα προστασίας των μεταναστών” που ο ίδιος είχε προκαλέσει διαλύοντας μία χώρα!

ΥΓ. Η γεωμετρική άνοδος του Σόρος ήλθε όταν αγόρασε την Εθνική τράπεζα της Κολομβίας. Βγάζει σύκα η Κολομβία;
Αυτά για απλή ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: ioablognews.blogspot.gr (30/05/2014)

Διαβάστηκε 416 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος